The co2 pond

Discussion in 'Aquascaping and Member's Setups' started by Marius Swart, Jul 29, 2019.

  1. Marius Swart
    Offline

    Marius Swart Algae harvester

    • APSA Member
    53%
    Joined:
    May 21, 2013
    Messages:
    316
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Oudtshoorn
    I struggled logging in for a while but fixed now. My setup was upgraded, from DIY CO2 to 5kg pressurized CO2. From no lights to 3x 20w , bigger pond , recently rescaped one side and lots more fish.
    Here's a link to the videos, subscribe to stay up to date.

     
  2. Nathanael
    Offline

    Nathanael Aquascaper

    • APSA Member
    23%
    Joined:
    May 7, 2014
    Messages:
    1,623
    Likes Received:
    620
    Trophy Points:
    123
    Location:
    Somerset West
    What did you do to sort out the logging in scenario?



    Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
     
  3. Marius Swart
    Offline

    Marius Swart Algae harvester

    • APSA Member
    53%
    Joined:
    May 21, 2013
    Messages:
    316
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Oudtshoorn
    I just messaged the admin on fb, was sorted out very quickly
     
  4. Nathanael
    Offline

    Nathanael Aquascaper

    • APSA Member
    23%
    Joined:
    May 7, 2014
    Messages:
    1,623
    Likes Received:
    620
    Trophy Points:
    123
    Location:
    Somerset West
    Thanks Marius, will try doing the same. I keep having issues finding APSA on tapatalk.

    Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
     
  5. ClareZA
    Offline

    ClareZA Noob

    • APSA Member
    15%
    Joined:
    Jul 28, 2019
    Messages:
    14
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Selby, North Yorkshire, UK
    Wow lucky you, my account is still inaccessible...
     

Share This Page